Download nu de 3B-O APP

Op 12 maart 2019 werd de tweede ALV van de BIZ 3B-O gehouden in hotel Campanile. De bestuursleden Miel Nobelen, Peter Roest, Jacco Smit & Richard Geerts maken de activiteiten meer zichtbaar dan voorheen door de lancering van de 3B-O app. Download de app nu direct op uw mobiele telefoon en blijf op de hoogte van alle activiteiten. De webAPP bevat basis informatie over het bedrijventerrein: u kunt melding maken overlast, waar AED apparaten hangen,  belangrijke contactinformatie van politie, gemeente, beveiliging en de parkmanager. Ook de nieuwsberichten zijn te zien.

Installatie voor Iphone (NB via Safari)

  1. Ga naar de website: webapp.3b-o.nl
  2. Klik op de deel knop onderaan in het midden van het scherm
  3. Klik hier op de knop “Toevoegen aan startscherm”
  4. En voeg de website toe

Installatie voor Android

  1. Ga naar de website: webapp.3b-o.nl
  2. Klik op het optie icoon rechts van de URL
  3. Klik vervolgens op de optie “Toevoegen aan startscherm”
  4. En voeg de website toe