Mijn naam is Theo Valkenburg, met Melleson Optics sinds 2009 gevestigd op het Minervum. Van oudsher leveren wij contactlensproducten aan drogisterijen en supermarkten binnen de E.U.. In de loop van de jaren is daar een sterk groeiend assortiment ecologische verzorgings- en aanverwante artikelen aan toegevoegd voor zowel de offline als online markt. Ook verzorgen we fulfilment en 3PL voor bedrijven in aanverwante branches.

De eerste BIZ-periode heb ik vanaf de zijlijn gevolgd, wel met interesse, maar niet echt betrokken. De recente ALV heeft mij echter doen besluiten, om toe te treden tot het bestuur van 3B-O, vooralsnog, tot de eerstvolgende ALV, op “aspirant-basis”. Hoewel ik ten aanzien van alle aspecten van de BIZ wel een visie heb (of tenminste een mening), heb ik vanuit het raakvlak met ecologische oplossingen en milieubewustzijn de meeste affiniteit met het thema “duurzaamheid” en daarom zitting genomen in de betreffende commissie.

E: theo.valkenburg@3b-o.nl