links

Het Platform is een initiatief van de bedrijvenverenigingen op de verschillende bedrijventerreinen in Breda en wordt ondersteund door onderwijsinstellingen en de gemeente Breda.

Het doel van het Platform BV Breda is om door een hechte samenwerking tussen Ondernemers, Overheid en Onderwijs het vestigingsklimaat in Breda te versterken.

We zijn verheugd met de samenwerking met 3B-O lid Elshout BV, gevestigd aan de Urkstraat 15, Breda. BIZ 3B-O is de samenwerking aangegaan met Elshout om op de bedrijfsterreinen Breda-Oost aanvullend groenonderhoud te plegen. Daarnaast wordt een gebiedsconciërge ingezet, die in de periode maart-oktober wekelijks een ronde over de bedrijfsterreinen doet om deze te ontdoen van zwerfafval.

Elshout Breda is een ervaren partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is al bijna 60 jaar actief in met name Zuidwest-Nederland. De mensen van Elshout beschikken over de benodigde vakkennis en zijn uiterst gemotiveerd, haar materieel is prima onderhouden en voldoet aan de huidige normen. Elshout werkt voor overheden als provincies, gemeenten, waterschappen en defensie, maar daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen.

Donker Groep is een landelijk werkend groenbedrijf met een vernieuwende kijk op de beleving van groene binnen- en buitenruimtes. Onze 850 creatieve en duurzame groendenkers en -doeners zijn thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van (circulaire) binnen- en buitentuinen en -parken, landschapsarchitectuur, natuurlijke speelterreinen en (ecologisch) groenonderhoud met bewonersparticipatie. En nog veel meer. Uniek in Nederland is onze integrale, allesomvattende aanpak: wij verzorgen gehele projecttrajecten van de eerste potloodschets tot de feestelijke opening. Donker Groep is een top 3-speler in Nederland. We werken voor overheden, bedrijven en instellingen. Onder Donker Groep vallen drie divisies: Donker Design, Donker Groen en Donker Interieur. Sinds Donkergroen startte in 1961, is de organisatie flink gegroeid naar inmiddels 26 locaties in Nederland en België.