links

Het Platform is een initiatief van de bedrijvenverenigingen op de verschillende bedrijventerreinen in Breda en wordt ondersteund door onderwijsinstellingen en de gemeente Breda.

Het doel van het Platform BV Breda is om door een hechte samenwerking tussen Ondernemers, Overheid en Onderwijs het vestigingsklimaat in Breda te versterken.

Securitas is onze partner voor de collectieve mobiele surveillance en de camerabeveiliging. Securitas group is een van de grootste beveiligingsbedrijven op dat gebied ter wereld. Samen met Securitas gaan we voor een veilig bedrijventerrein. Voor de leden is voor de individuele beveiliging een interessant aanbod opgesteld. Meer weten neem contact op met Securitas:

Vince Martens; e-mail: vince.martens@securitas.nl, telefoon 06-30289016.

We zijn verheugd met de samenwerking met 3B-O lid Elshout BV, gevestigd aan de Urkstraat 15, Breda. BIZ 3B-O is de samenwerking aangegaan met Elshout om tot en met 2021 op de bedrijfsterreinen Breda-Oost aanvullend groenonderhoud te plegen. Daarnaast wordt een gebiedsconciërge ingezet, die in de periode maart-oktober wekelijks een ronde over de bedrijfsterreinen doet om deze te ontdoen van zwerfafval.

Elshout Breda is een ervaren partner op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Het bedrijf is al bijna 60 jaar actief in met name Zuidwest-Nederland. De mensen van Elshout beschikken over de benodigde vakkennis en zijn uiterst gemotiveerd, haar materieel is prima onderhouden en voldoet aan de huidige normen. Elshout werkt voor overheden als provincies, gemeenten, waterschappen en defensie, maar daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van bedrijfsterreinen.

3B-O werkt graag samen met bedrijven op het bedrijfsterrein. Denktanker Media heeft de website en de webAPP ontwikkeld en bijgedragen aan diverse marketingacties. Een hele prettige samenwerking met een jong en energiek team van professionals.

Denktanker Media is een full-service reclamebureau uit Breda dat sinds 2011 een bekende speler is op het gebied van Web, Graphic en Print. Zij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites, grafisch ontwerpen in de breedste zin van het woord en verzorgen het mooiste drukwerk. Met passie werken zij aan jouw project!

Donker Groep is een landelijk werkend groenbedrijf met een vernieuwende kijk op de beleving van groene binnen- en buitenruimtes. Onze 850 creatieve en duurzame groendenkers en -doeners zijn thuis in alles wat met binnen- en buitengroen te maken heeft. Zoals het ontwerpen, aanleggen en/of onderhouden van (circulaire) binnen- en buitentuinen en -parken, landschapsarchitectuur, natuurlijke speelterreinen en (ecologisch) groenonderhoud met bewonersparticipatie. En nog veel meer. Uniek in Nederland is onze integrale, allesomvattende aanpak: wij verzorgen gehele projecttrajecten van de eerste potloodschets tot de feestelijke opening. Donker Groep is een top 3-speler in Nederland. We werken voor overheden, bedrijven en instellingen. Onder Donker Groep vallen drie divisies: Donker Design, Donker Groen en Donker Interieur. Sinds Donkergroen startte in 1961, is de organisatie flink gegroeid naar inmiddels 26 locaties in Nederland en België.

Wij zijn Urban Heroes en vanuit het hart van Middelburg en Breda ontwerpen en realiseren wij de website die bij uw bedrijf past, want ieder bedrijf is uniek. Naast het ontwikkelen van websites en webshops bieden wij ook oplossingen aan op het gebied van online marketing en social media. Wij helpen u graag aan een goede online zichtbaarheid en daarbij zijn persoonlijke begeleiding en kwaliteit voor ons ook erg belangrijk. Wij zijn pas tevreden, als u tevreden bent!