Ik ben Marcel Lemmens, na ruim 20 jaar als registeraccountant actief te zijn geweest in de regio Breda, heb ik in 2008 gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap. Dat heeft geleid tot de oprichting van Dutch Estate Rental Group.

Dutch Estate Rental is vooral in de regio Breda en Oosterhout actief in het verwerven van vastgoed met potentie. In 2018 kochten wij ons eerste pand op het bedrijventerrein 3B-O, daar zijn er inmiddels 4 aan toegevoegd. Daar waar nodig zijn wij aan de slag gegaan met verbeteringen aan de panden, zowel binnen als buiten. Dat zorgt voor een betere uitstraling en tot een toename van huurders die graag in onze panden gevestigd zijn. Verbeteringen zijn onder andere:

  • Bereikbaarheid
  • Uitstraling
  • Comfort
  • Elektrisch rijden faciliteren
  • Een deelauto beschikbaar stellen aan onze huurders
  • Verduurzamen

Ik wil samen met de andere bestuursleden en commissieleden van BIZ 3B-O de uitstraling en verduurzaming van het gehele bedrijventerrein 3B-O meer vorm geven. Daarom heb ik mij begin 2021 dan ook kandidaat gesteld voor het bestuur. Komende jaren wil ik mij dan ook graag met alle leden van BIZ 3B-O inzetten voor een mooie uitstraling en goede verduurzaming van het grootste bedrijventerrein van Breda.

E: penningmeester@3b-o.nl