Ik ben Femmy de Rijk, werkzaam als Sr Manager Corporate Affairs bij biotech bedrijf Amgen, gevestigd in Breda. Ik zit al ruim 20 jaar in het marketingcommunicatie vak en heb zowel een breed takenpakket als interessegebied.

Een van die interesses, vakinhoudelijk en persoonlijk, is duurzaam leven en ondernemen. 
Als je de mogelijkheid hebt om de wereld iets beter achter te laten voor een toekomstige generatie, waarom zou je dan aan de zijlijn blijven staan? Precies de reden waarom ik als bestuurslid aangetreden ben bij 3B-O en verantwoordelijk ben voor de duurzaamheid portefeuille. Met de commissie duurzaam en de bedrijven gevestigd in Breda-Oost, ga ik mij buigen over duurzame oplossingen waar we allemaal voordeel bij hebben. Ik heb zeker niet alle antwoorden, gezamenlijk kunnen we wel een heel eind komen. Hopelijk tot binnenkort! En vind je het leuk om mij persoonlijk te ontmoeten of wil je net als ik je inzetten voor een duurzaam bedrijventerrein? Mail mij dan op:

E: vice-voorzitter@3b-o.nl