Ik ben Boelo Tigchelaar, woonachtig in Ulvenhout, getrouwd, vader van drie kinderen, voormalig directeur van Tigchelaar Groep en tegenwoordig actief als marketingcommunicatiemanager voor het MKB met mijn bedrijf B-Present.

Ik heb gekozen voor de rol van voorzitter binnen BIZ 3B-O omdat ik mooie kansen zie voor onze bedrijventerreinen en daar mijn bijdrage aan wil leveren. BIZ 3B-O is het grootste bedrijventerrein van Breda met ongeveer 450 leden.

Onze ambities zijn: een mooi en representatief bedrijventerrein waar bedrijven zich graag willen vestigen, waar veiligheid
goed geregeld is met behulp van de nieuwste technologieën en waar duurzaam en smart thema’s zijn die ons uitdagen om aan een CO2-neutrale toekomst te werken.

Met de commissie Communicatie en Imago gaan we om de maand een nieuwsbrief uitsturen waarin we de leden op de hoogte houden van waar we als bestuur mee bezig zijn.

E: voorzitter@3b-o.nl